Fa uns mesos Vanessa, Jose i Jaume decidiren fer-li a sa mare un regal  d’aniversari sorpresa, especial, únic, d’eixos que es queden atrapats al cor per fer-te sentir la persona més afortunada del món. Fou aleshores quan pensaren regalar-li el seu Llibre de Vida i, des d’aquell moment, ens posàrem mans a la feina.

Els seus fills, la seua filla i la seua germana Irene donen veu a aquest llibre de 132 pàgines plenes d’imatges, estima, respecte, admiració i gratitud. La portada ha estat feta, exclusivament per a l’ocasió, per la nostra amiga i companya Gemma Moltó Valls. Ella és dissenyadora d’històries i podeu conèixer el seu treball visitant-la a Instagram: @gemmgenera. Des de les seues distintes mirades, hem anat teixint la història de Merche, des de la seua arribada al món fins al seu dia a dia actual, passant per la infantesa dels seus xiquets i xiqueta i l’arribada dels seus néts. La protagonista d’aquest llibre és una dona que representa un exemple de lluita, perseverança i comprensió i, com no, per als seus fills i filla, la millor mare del món!

El darrer 24 de setembre es posà fi al secretisme: Merche va complir 60 anys. Envoltada de la seua família i amistats, en una festa sorpresa que no s’esperava, se li va fer entrega del Llibre de la seua Vida, un regal perfecte per a celebrar la vida.

Gràcies per confiar en nosaltres! Ha estat un autèntic plaer!

fullsizerender1