LES MEUES MEMÒRIES: la història més personal.

Has pensat alguna vegada escriure les teues memòries però no trobes el moment ni les tècniques necessàries per a recopilar la teua història de vida? Nosaltres podem ajudar-te en aquesta tasca de convertir les teues vivències en un llibre únic, el llibre de la teua vida.

A partir d’una sèrie d’entrevistes, et convidem a obrir el bagul dels records i a rescatar esdeveniments, sensacions i emocions de cadascuna de les etapes de la teua vida, des dels orígens familiars fins l’actualitat. Un viatge pel teu propi recorregut vital que pose l’accent en els canvis materials i emocionals de la teua existència, les percepcions que tingueres com a xiquet o xiqueta, les teues primeres obligacions, els valors que has tractat de transmetre i defensar al llarg de la teua trajectòria, al cap i a la fi, totes aquelles experiències que t’han anat forjant com a persona.

En TU VIDA ES DE LIBRO estem per a escoltar la teua història personal i escriure les teues memòries amb la cura i la professionalitat que mereixes.

BIOGRAFIES FAMILIARS: el nostre llibre familiar.

Des de que iniciàrem aquest meravellós viatge que és la vida, la família és un pilar fonamental en el nostre creixement personal. Gran part del que som els ho devem a eixes persones que, amb estima i sacrifici, han lluitat per a oferir-nos sempre el millor. I quina millor forma d’agraïment que regalar la biografia familiar?

Les bodes d’or de ta mare i ton pare, l’aniversari de l’àvia, els nadals… Qualsevol ocasió és bona per a escriure, a partir dels records de cada membre de la família, la història d’una vida en comú, una història que versa sobre experiències plenes de la saviesa dels nostres avis i àvies fins a les primeres batalletes de les més petites en aquesta aventura que és viure.

En TU VIDA ES DE LIBRO donem valor a l’essència del teu arbre familiar. Ens submergim en les teues arrels per a recuperar costums, tradicions i celebracions que s’han anat transmetent de generació en generació. Un regal per a tota la família, per a les que estan i les que arribaran.

DIES INOBLIDABLES: aniversaris, bodes, jubilacions…

Perquè arriba Sant Valentí i vols dedicar-li les teues millors paraules, perquè és l’aniversari del teu pare i vols sorprendre’l, perquè la teua companya es jubila i es mereix un reconeixement al seu esforç i recorregut professional, perquè els vostres millors amics es casen… En aquestes dates assenyalades qualsevol celebració és un bon moment per a recopilar la vostra història i regalar-li-la a qui desitges.

En TU VIDA ES DE LIBRO cada pàgina s’escriu amb les vostres paraules, cada capítol s’omple amb les vostres anècdotes i fotografies fent de cada llibre un regal inoblidable per a aquests dies tan especials.

LA NOSTRA AMISTAT: un tresor per a tota la vida.

Al llarg de la nostra vida, anem trobant-nos amb persones que arriben a convertir-se en pilars fonamentals de la nostra existència. Són eixes persones amb les que hem anat creixent i experimentant noves facetes de la nostra vida, que són còmplices i confidents de la nostra quotidianitat, amb les que compartim un vincle d’estima i germanor infrangible… I és que l’amistat és el tresor més gran!

Per això, qualsevol moment és bo per a escriure la vostra trajectòria en comú: aniversaris, comiat de soltera, l’arribada a la maternitat o paternitat, la recopilació dels vostres viatges i anècdotes…

En TU VIDA ES DE LIBRO escrivim i il·lustrem la vostra història perquè creiem que, els teus amics i amigues de l’ànima, es mereixen ser sorpresos amb un regal original, un regal que els arribe a l’ànima.

LA MEUA EMPRESA: com hem canviat.

Tens un negoci o una empresa amb una història singular? Aquest és el teu model de llibre! Està pensat per a eixos negocis familiars que han passat de generació en generació i volen reflectir en un llibre com va nàixer el negoci i com ha anat evolucionant i creixent en valors.

És una opció per a regalar a les persones treballadores de l’empresa per a fer-les partícip del seu creixement, però també per a regalar a la teua clientela, per a que coneguen l’essència de l’empresa. Perquè totes eixes persones són clau en l’èxit del teu negoci i, per tant, formen part de la història de la teua empresa.

A més, t’oferim la possibilitat de realitzar un petit vídeo amb fragments dels testimonis de la història de vida de la teua empresa. Així, a més d’un regal amb el que no deixaràs indiferent a ningú, podràs promocionar la teua iniciativa i la teua marca mitjançant la teua pàgina web i xarxes socials.

En TU VIDA ES DE LIBRO ens encarreguem de tot el procés per a que el projecte final et defineixi i aporte valor a la teua marca. Un regal original amb el que donar-te a conèixer, perquè els detalls marquen la diferència.

BIOGRAFIES COL·LECTIVES: associacions, grups…

Formeu part d’una associació a la que li dediqueu temps i empeny? Pertanyeu a la falla des de que éreu xicotetes? El vostre club ciclista compleix 50 anys de la seua fundació? Aneu a gravar el vostre cinquè disc i voleu sorprendre a les fans que us han recolzat al llarg de la vostra carrera musical?

Les històries compartides al voltant d’una activitat col·lectiva són l’essència dels grups i associacions. Les hores passades en cada projecte, cadascun dels reptes duts a terme, la memòria dels membres il·lustres, les mencions i premis, els primers concerts… Les associacions, equips o grups són també un conjunt d’experiències que mereixen ser recordades per a que mai s’oblide la seua raó de ser i servisca de motivació per a les futures generacions.

En TU VIDA ES DE LIBRO ens convertirem en un membre més del vostre col·lectiu per a viure la vostra experiència i plasmar-la tal i com és.

EL NOSTRE POBLE ÉS ÚNIC.

Som el que vivim i, com no, el lloc al que pertanyem forma part de la nostra pròpia identitat. Els oficis tradicionals de dones i homes, la història de la cooperativa, les festes populars, el reconeixement de personalitats, la vida quotidiana dels últims cinquanta anys, les receptes de cuina tradicionals, la història de l’escola del poble… Capítols d’un passat comú que composen la història local del teu poble i que es manté viva a la memòria de les persones majors.

En TU VIDA ES DE LIBRO t’oferim l’oportunitat de recuperar la història del teu poble a partir de la memòria oral dels veïns i veïnes. Mitjançant les seues paraules, donem forma a un llibre amb el que rescatar de l’oblit el recorregut històric del teu poble, per a, així, poder transmetre a les generacions futures tot allò pel que el vostre poble és únic.

 

Qualsevol ocasió especial és ideal per a recuperar les vivències compartides, eixes fotografies amb història, les anècdotes divertides i emotives… En definitiva, experiències úniques que són el contingut dels nostres llibres de vida. En TU VIDA ES DE LIBRO treballem per a escriure aquestes històries, a través dels testimonis de les seues protagonistes, extraient tot allò que les fa úniques i especials i convertint-les, així, en un llibre personalitzat i molt especial, el teu.

Escrivim la teua història personal, familiar, de parella, d’amistat, d’empresa, d’associacions, grups… Aquests són els nostres suggeriments. En cas de que desitges regalar alguna història que no estiga plasmada ací posa’t en contacte amb nosaltres i proposa-nos-la.

I és que, en TU VIDA ES DE LIBRO, les paraules no se les emporta el vent, sinó que donen vida a un regal carregat d’emoció i estima… Quin llibre prefereixes?