A Fina, la protagonista d’aquest llibre, li encanta llegir. Al llarg de la seua vida ha devorat infinitat de llibres que l’han fet viatjar al voltant del món per a engrandir, així, el seu propi. Però fins ara, mai havia tingut entre les seues mans un llibre tan especial com el que la seua família li ha regalat pel seu 80 aniversari: el Llibre de la seua Vida.

Des del primer moment, la seua família s’ha abocat en cadascuna de les passes que han anat succeint-se per a arribar a donar-li forma a aquest regal tan inoblidable; un procés deliciós en el que hem anat contagiant-nos de l’emoció i l’estima que uneix a aquesta entranyable família. Així, gràcies a la seua generositat i predisposició, hem pogut reconstruir la vida de Fina a partir dels records d’infantesa del seu germà; les innumerables vivències que ha compartit amb el seu marit; la infinitat de moments narrats per les seues filles; les paraules tendres de les seues nétes…

Com a resultat, aquest relat a sis veus que omplin 156 pàgines de petits i grans moments; d’imatges que testimonien les experiències vitals de la seua protagonista; d’estima, d’admiració i gratitud… Per a la portada, en aquesta ocasió hem tingut el plaer de treballar amb la nostra companya i amiga Gemma Moltó Valls, qui la ha realitzat exclusivament per a Fina (Instagram: @gemmgenera).

Al llarg de la seua vida, Fina ha anat contagiant a la seua família del sentiment d’unió familiar, de la importància de les cures i de la necessitat de cultivar i reforçar els vincles d’estima entre els seus. Als seus 80 anys, aquest llibre és una mostra que el seu exemple ha donat fruits… És per això que aquesta no sols és la història de Fina, sinó que és la història d’un amor familiar.