IMG_TVEDL_nosotras_OK

 

La història de TU VIDA ES DE LIBRO és la història de dues sociòlogues especialitzades en projectes de recuperació de la memòria, un àmbit que ens uneix i ens duu a transitar nous camins.

Juntes hem anat creixent, a nivell professional i personal i, després de molt d’esforç, constància i passió pel que fem, hem aconseguit publicar dos llibres que han suposat el nostre llançament professional com a escriptores de memòries.

 

El primer d’ells, Descosint la invisibilitat. Les jaqueteres de Benimaclet és una investigació que recupera un ofici protagonista al barri de Benimaclet (València) en temps de postguerra, realitzat per dones. (Premiat per l’Associació Valenciana d’Antropologia en la II edició del premi Joan Francesc Mira).

El segon, Voces entre silencios. Mujeres narrando su historia, és una reconstrucció dels elements comuns en les històries de vida de dones que participaren en el taller Temps en Femení, emmarcat dintre del projecte d’intervenció comunitària amb dones del barri de Benimaclet (València), Dóna’t Temps.

 

TU VIDA ES DE LIBRO és un projecte gestat amb molta il·lusió i treball, una forma d’aplicar la sociologia i les seues tècniques d’investigació a les esferes més quotidianes i íntimes de les persones. Estimem i creiem en el que fem i, per això, estem disposades a escoltar la teua història, utilitzar els nostres coneixements i, des de la professionalitat i l’afecte, fer que la teua vida quede escrita en un llibre, un llibre per a tota la vida que represente el regal més bonic que mai hages pogut imaginar.

 

Isabel Gadea i Peiró i Arantxa Alfaro Hernández