1. CONTACTA amb NOSALTRES

2. REALITZACIÓ de les ENTREVISTES

3. TRANSCRIPCIÓ, REDACCIÓ i MAQUETACIÓ

4. REVISIÓ i IMPRESSIÓ

5. ENVIAMENT del PRODUCTE FINALITZAT

 

1. CONTACTA amb NOSALTRES

Escriu-nos un mail o telefona’ns. Conta’ns quin tipus d’història vols regalar i qualsevol detall del projecte que ens ajude a elaborar-te un pressupost personalitzat i el calendari previst per a la realització del projecte.

IMG_TVEDL_quieromilibro01

2. REALITZACIÓ de les ENTREVISTES

Una vegada escollit el tipus de llibre que vols regalar, realitzem les entrevistes a les persones que participaran en el relat de la història. Per a tal fita ens reunirem en el lloc acordat amb la nostre eina de treball: la gravadora de veu digital.

Durant aquesta fase del projecte generarem una relació directa i propera amb les persones participants, aprofitant la proximitat per a digitalitzar tot el material fotogràfic que ens aneu facilitant.

Les entrevistes les podem realitzar tant en valencià com en castellà i, en cas de que alguna persona estiga físicament lluny, realitzarem les entrevistes per vídeo-conferència, amb la finalitat de que el seu testimoni també siga protagonista en la història.

 

IMG_TVEDL_quieromilibro02

3. TRANSCRIPCIÓ, REDACCIÓ i MAQUETACIÓ

Realitzades totes les entrevistes, l’equip de TU VIDA ES DE LIBRO ens posarem a treballar, aplicant els nostres coneixements tècnics i professionals, per a garantir uns resultats excel·lents.

Durant aquest procés de treball es distingeixen, principalment, tres fases. La primera d’elles és la fase de la transcripció, gràcies a la qual el nostre producte és un regal únic i personalitzat. Transcriure implica respectar l’oralitat, la frescor i la parla de cada persona entrevistada. D’aquesta manera, els testimonis es converteixen en el fil conductor de cada història.

A continuació, transcrites íntegrament les entrevistes, s’inicia la segona fase: la redacció. A partir de tots els testimonis recopilats, organitzem l’estructura del relat aconseguint, d’aquest mode, que tota la informació aportada construeixi la història que hem d’escriure. Treballem metòdicament per a elaborar un relat on els teus testimonis son el leitmotiv del nostre treball.

Per últim, passem a la tercera fase: maquetació. Una vegada escrit i articulat el text, maquetem i dissenyem cada pàgina del llibre incloent les fotografies aportades. Les imatges ofereixen un sentit visual a cada història i, degut a la seua importància estètica en el producte final, les tractarem en color i adaptarem en mida per a aconseguir un acabat unificat i exclusiu.

 

IMG_TVEDL_quieromilibro03

4. REVISIÓ i IMPRESSIÓ

Una vegada dissenyat el Llibre de Vida, te l’enviarem (en format digital pdf) per a que revises el text definitiu i realitzes, en cas necessari, les modificacions textuals oportunes. Revisat el text, enviarem el llibre a una impremta professional per a la seua impressió, enquadernació i acabats.

La comanda mínima inclou 10 exemplars i reuneix les següents característiques:

  • Llibre de 21×21 cm o 10×21 cm.
  • Interior en blanc i negre, paper de 135 gr., color os.
  • Tapes de 350 gr., laminades en mate a quadricromia.
  • Enquadernació fressada.
  • Nombre de pàgines variable en funció de cada història de vida.

Aquest és el paquet estàndard amb el que solem treballar. Qualsevol modificació es detallarà al pressupost personalitzat i acordat abans de l’inici de cada projecte.

 

IMG_TVEDL_quieromilibro04

5. ENVIAMENT del PRODUCTE FINALITZAT

Rebràs per missatgeria un paquet regal amb el segell d’identitat de TU VIDA ES DE LIBRO a l’adreça acordada.

Arribat aquest moment, tan sòls queda sorprendre a la teua gent amb aquest llibre tan especial, és el moment de delectar-se amb la seua lectura i reviure amb cada pàgina tots eixos moments i emocions que conformen la vostra història, de gaudir de la vida en un llibre.

Un regal íntim i únic que ningú podrà oblidar.

 

IMG_TVEDL_quieromilibro05