Aquest llibre és la història de Yolanda, un emocionant viatge per la seua vida. Es tracta d’un regal d’aniversari molt especial, un regal sorpresa col·lectiu en el que han participat tant la seua família com les seues amistats. Un relat polifònic en el que cadascuna de les 22 persones entrevistades li han donat vida a la història de Yolanda.

Així doncs, a partir dels records i vivències compartides amb ella hem anat escrivint les seues passes per aquest món, des del dia en que nasqué fins a l’actualitat. Un recorregut cronològic que alberga infinitat d’anècdotes i experiències que han anat traçant l’evolució d’una petita Yolanda riallera i curiosa a la gran dona en que s’ha convertit, una dona polivalent, viatgera i somniadora. En definitiva, un llibre fet a mesura amb el que hem gaudit moltíssim, contagiant-nos en cada part del procés de la il·lusió i l’emoció que suposa un regal sorpresa tan especial.

El llibre consta de 113 pàgines on els testimonis de les persones que han participat s’acompanyen de fotografies i grans dosis d’estima. A més, inclou il·lustracions, realitzades expressament per al llibre, de la nostra amiga i col·laboradora Ana Penyas (www.anapenyas.es).

Per a nosaltres ha sigut un enorme plaer treballar en aquest projecte, una satisfacció que s’afermà després de veure com se li quedà la cara i el cor a Yolanda al tenir, entre les seues mans, la seua vida en un llibre.

“Fue emotivo, impactante, brutal, como una emoción condensada… El hecho de tener entre mis manos, en forma de libro, el cariño de la gente que me conoce y me quiere me hizo sentir todo el calor de mi gente… Es algo que te remueve emocionalmente y es que ¡se trata de tu vida vista a través de los ojos de los demás! De pronto es como que tu vida adquiere un valor especial, merece estar en un libro, ¿sabes?” Yolanda.

 

IMG_TVEDL_portfolio_YolandaViajeVida02

 

 

IMG_TVEDL_portfolio_YolandaViajeVida01